Home » » Doel Sumbang - Jol

Doel Sumbang - Jol

Minggu, 03 Januari 2016 | 19.32

Doel Sumbang - Jol

Title      : Jol
Artis     : Doel Sumbang
Album  : Pop Sunda

Lirik Lagu :

Jol. ...
Anjeun datang deui
Sanggeus sababaraha kali
Ngahianat
Nganyeyeri
Torojol jol, jol, jol
Anjeun datang deui

Jol. ...
Anjeun datang deui
Ku anehna kuring bet lengle
Hararese
Nutup hate
Torojol jol jol
Anjeun datang deui

(Kukuring ditutup ku anjeun dibuka)
Tutup buka ruksak engselna

(Kukuring ditutup kuanjeun dibuka)
Tutup buka leungit koncina

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tutup buka lesot tulakna

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tungtung namah panto muka salilana

Jol. ...
Anjeun datang deui
Kungsi ngahianat kungsi nganyanyeri
Kuring lengle eleh deui
Daek deui poho poe kana kanyeri

Jol. ...
Anjeun datang deui
Sanggeus sababaraha kali
Ngahianat
Nganyeyeri
Torojol jol, jol, jol
Anjeun datang deui

Jol. ...
Anjeun datang deui
Ku anehna kuring bet lengle
Hararese
Nutup hate
Torojol jol jol
Anjeun datang deui

(Kukuring ditutup ku anjeun dibuka)
Tutup buka ruksak engselna

(Kukuring ditutup kuanjeun dibuka)
Tutup buka leungit koncina

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tutup buka lesot tulakna

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tungtung namah panto muka salilana

Jol. ...
Anjeun datang deui
Kungsi ngahianat kungsi nganyanyeri
Kuring lengle eleh deui
Daek deui poho poe kana kanyeri

(Kukuring ditutup ku anjeun dibuka)
Tutup buka ruksak engselna

(Kukuring ditutup kuanjeun dibuka)
Tutup buka leungit koncina

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tutup buka lesot tulakna

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tungtung namah panto muka salilana

(Kukuring ditutup ku anjeun dibuka)
Tutup buka ruksak engselna

(Kukuring ditutup kuanjeun dibuka)
Tutup buka leungit koncina

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tutup buka lesot tulakna

(Kukuring ditutup kuanjen dibuka)
Tungtung namah panto muka salilana

Perhatian

Belum Ada Pemberitahuan
Gabung Di Halaman Facebook Kami
Mp3 Kenangan