Home » » Doel Sumbang - Gogog

Doel Sumbang - Gogog

Minggu, 03 Januari 2016 | 19.04

Doel Sumbang - Gogog

Title      : Gogog
Artis     : Doel Sumbang
Album  : Pop Sunda

Lirik Lagu :


Aya gogog ngariung di buruan
ting harewos ngaromongkeun
dunungan
ngagogoreng nepi ka bebeakan
abong gogog
teu nyaho ditambah wadi

nyatu kurang gogog ngagaik
nyatu cukup angger babaung
si dunungan liereun sirahna
nenjo polah gogog kukutanana

Di piceun te tega
dikukut kumaha
da kaasuh ti kirikna
di piceun teu tega
diukut kumaha
teu kuat ku babaungna

Di piceun te tega
dikukut kumaha
da kaasuh ti kirikna
di piceun teu tega
diukut kumaha
teu kuat ku babaungna

nu ngogogog namina gogog
nu ngagaik namina gogog
nu babaung namina gogog
anu goreng hate
gogog keneh!

14 September 2016 !!!
Saat ini kami sedang memperbaiki link yang eror , di mulai dengan kategori lagu barat dulu
Update blog tetap berjalan tapi jadi berkurang jumblah postingnya
Terimakasih
Gabung Di Halaman Facebook Kami
Mp3 Kenangan
 

Doel Sumbang - Gogog
Copyright  © Musik Gratis Saja My Ping in TotalPing.com

Powered By Fast Loading Blog
Theme Full Design By : Musik Gratis Saja