Home » » Doel Sumbang - Cak Cak

Doel Sumbang - Cak Cak

Minggu, 03 Januari 2016 | 18.59

Doel Sumbang - Cak Cak

Title      : Cak Cak
Artis     : Doel Sumbang
Album  : Pop Sunda

Lirik Lagu :

mun kuring ker hayang nyumput
cak caK aya didinya
mun kuring keur hayang panggih
cak caK aya didinya
mun kuring keur narik sorong
cak caK aya didinya
mun kuring keur baed pundung
cak caK aya didinya

seuri anteung ngabayangkeun
nya ngabayangkeun manehna,
seuri tibra ngimpikeun,
nya ngimpikeun manehna

Lamun cak cak bisa nyarita
Kuring melang Jadi wirang
Lamun cak cak bisa nyarita
hariwang sieun bebeja
lamun cak cak bisa nyarita
sok sieun sabalakana
ngadongeng kuring kumaha
sanajan bari jeung eunya

untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna
untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna

[tong siah tong bisa ngomong ach,
bade kamarana ari cak cak?]

mun kuring ker hayang nyumput
cak caK aya didinya
mun kuring keur hayang panggih
cak caK aya didinya
mun kuring keur narik sorong
cak caK aya didinya
mun kuring keur baed pundung
cak caK aya didinya

seuri anteung ngabayangkeun
nya ngabayangkeun manehna,
seuri tibra ngimpikeun,
nya ngimpikeun manehna

Lamun cak cak bisa nyarita
Kuring melang Jadi wirang
Lamun cak cak bisa nyarita
hariwang sieun bebeja
lamun cak cak bisa nyarita
sok sieun sabalakana
ngadongeng kuring kumaha
sanajan bari jeung eunya

untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna
untung cak cak teu bisa nyarita
muga-muga salawasna
14 September 2016 !!!
Saat ini kami sedang memperbaiki link yang eror , di mulai dengan kategori lagu barat dulu
Update blog tetap berjalan tapi jadi berkurang jumblah postingnya
Terimakasih
Gabung Di Halaman Facebook Kami
Mp3 Kenangan
 

Doel Sumbang - Cak Cak
Copyright  © Musik Gratis Saja My Ping in TotalPing.com

Powered By Fast Loading Blog
Theme Full Design By : Musik Gratis Saja