Home » » Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Minggu, 03 Januari 2016 | 18.14

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging

Title      : Awewe Sapi Daging
Artis     : Doel Sumbang
Album  : Pop Sunda

Lirik Lagu :


aya awewe jaman ayeuna
ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki

cenah emansipasi
bari uteukna teu ngarti
bisnis beurang peuting
bisnis naon duka teh teuing
salaki di imah
ngajaga tulak panto
anakna diasuh
cukup ku suster jeung babu

hayang mobil mewah ngabelaan jadi runtah
ngarepkeun ti salaki cenah duitna teu cukup wae
emas berlian renceum ngaku bati tina bisnis
padahal mah hadiah ti rupa-rupa bayawak

awewe nu kieu lain awewe modern
tapi sapi daging peunciteun tukang jagal
nganut emansipasi kaluar tina aturan
montong ngawalan kodrat
bisi ngadon jadi bejad


aya awewe jaman ayeuna
ngaku awewe modern
berkarier penuh obsesi
sagala hayang siga lalaki

14 September 2016 !!!
Saat ini kami sedang memperbaiki link yang eror , di mulai dengan kategori lagu barat dulu
Update blog tetap berjalan tapi jadi berkurang jumblah postingnya
Terimakasih
Gabung Di Halaman Facebook Kami
Mp3 Kenangan
 

Doel Sumbang - Awewe Sapi Daging
Copyright  © Musik Gratis Saja My Ping in TotalPing.com

Powered By Fast Loading Blog
Theme Full Design By : Musik Gratis Saja